Frakt og levering

Frakt

Vanligvis vil varene sendes normalt fra oss innen tre til fem virkedager etter at ordren er mottatt. Ved ferier, høytider, kampanjer og stor pågang kan det ta lengre tid. Vi sender varene med sporbare pakker fra Posten, Bring eller PostNord. Og pakken er sporbar hele veien fra Tante Pose og hjem til deg. Normalt tar det en til tre virkedagerdager fra ordren din blir pakket hos oss til den ankommer ditt postkontor/i din postkasse. I perioden 01.07 - 31.07 og 01.12 - 31.12, samt under skoleferier vil imidlertid sendetiden kunne øke med inntil tre-fem dager. Vi tar forbehold om evt ytterligere forsinkelser.

Vi opererer med en fast fraktkostnad på 149,- NOK på vanlige ordre.

Du som kunde er selv ansvarlig for å legge inn riktig navn og adresseinformasjon på ordren din. For uavhentede pakker, dette gjelder også "klikk og hent" pakker, som ikke er avtalt på forhånd med Tante Pose vil kunden normalt bli belastet med et gebyr på kroner 349 NOK inkl. mva. Dette gebyret skal dekke kostnadene ved forsendelse, plukking, pakking og emballering av produktene. Gebyret er uavhengig av om man ønsker ordren tilsendt på nytt.

Ved klikk-og-hent garanterer vi kun at vi holder din klikk-og-hent bestilling i maks 24 timer etter du har fått varsel om henting.