Bytte, retur og angrerett

Angrerett:

I nettbutikken til Tante Pose har du som kunde alltid 14 dagers ubegrenset angre- og returrett, som gjelder fra den dagen du har fått varen, eller angrerettskjema dersom dette leveres senere enn varen.
Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten varen du har kjøpt, skal du melde fra innen 14 dager etter at varen er levert/hentet ut på utleveringsstedet. Dette skal meldes via epost til ordre@tantepose.com. Da vil du få tilsendt en returetikett du kan benytte. Hvis du velger å benytte denne vil du bli trukket kr 99,- fra returen din for å dekke porto og kostnader.

Etter at retur er innmeldt skal du pakke varen forsvarlig, gjerne i samme emballasje som du har mottatt den i. Varen skal være fysisk sendt i retur innen 14 dager etter at du har meldt fra om bruk av angreretten. Pakken skal sendes i retur til Tante Pose, Lilleakerveien 16, 0283 Oslo. Evt levere den fysisk i butikken på CC Vest. Husk at du har ansvar for pakken frem til vi har mottatt den hos oss. Derfor kan det lønne seg å sende returen med sporing eller forsikring fra transportør.

Varer som er brukt, utover det som normalt kan gjøres i fysisk butikk (dvs. prøvd) vil du bli belastet for eventuell verdireduksjon på varen. Dersom varen er brukt på så måte at den ikke kan selges videre vil du motta varen i retur, og bli belastet hele beløpet for varen pluss retur porto. Varen må være i samme stand som da du mottok den for at den skal kunne returneres.

Vi anbefaler at du får kvittering fra posten/transportør på innlevert retur.

Varen(e) skal hentes ut på utleveringssted FØR de(n) sendes i retur. Dersom du unnlater å hente ut varen på utleveringsstedet, og den går i retur tilbake til butikken som har avsendt denne, vil du belastes for returportokostnadene, samt andre kostnader ved dette som faller på butikken, minimum kr 249,-. Du vil ikke motta penger i retur/få kansellert din faktura før returen har ankommet butikken. Dersom du ønsker varen re-avsendt etter at den er blitt retur-sendt til butikken må du selv dekke fraktomkostningene for dette.

Retursendinger må sendes med Posten Norge eller annen fraktleverandør som kan benyttes av privatpersoner. Du kan ikke returnere pakken(e) med samme fraktetikett som du fikk varen(e) tilsendt med, og denne må fjernes fra emballasjen for å unngå forvirring hos fraktleverandør. Ved gjenbruk av fraktetikett vil du bli belastet for omkostningene av dette.

Ved godkjent retur får du refundert penger direkte tilbake til ditt betalingskort, eller på samme måte som innbetaling er gjort, så snart butikken har mottatt varen din i retur. Tilbakebetaling vil skje innen 14 dager.

Blir varene sendt i retur til oss etter angrerettens utløp forbeholder vi oss retten til å avslå din retur uten noen ytterligere begrunnelse.

Bytte vare:

Vis du vil bytte varen til en annen farge eller størrelse, er du nødt til å returnere ordren og bestille på nytt.